FULBRIGHT DOKTORA TEZİ ARAŞTIRMA BURSU

Türk ve Amerikalı üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim adamları arasındaki eğitim ve kültürel değişim programlarını destekleyen Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, tarafından üniversitemize gönderilen yazıda komisyonun Doktora Tezi Araştırma Bursu ilanına çıktığı belirtilmektedir.

Türkiye’de bir doktora programına kayıtlı ve tez konusunu belirleyip bu konu ile ilgili gerekli resmi onayları almış olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nde tez konusu ile ilgili araştırma yapmak isteyen doktora öğrencileri Doktora Tezi Araştırma Bursuna başvuru yapabilmektedir. 2019-2020 akademik yılına yönelik yapılacak başvurular için son başvuru tarihi 26 Eylül 2018’dir. Ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için detaylı bilgilere  www.fulbright.org.tr adresinden ulaşılabilmektedir.