ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ 2018-2019 YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2018/2019 akademik yılı öğrenim hareketliliğinden yararlanacak olan aday öğrencilerin üniversite yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.

Feragat eden öğrenciler çıkarıldığında hareketlilikten yararlanacak 40 öğrencinin,  öncelikle puan sıralaması ve terciheri gözetilerek, başvurulan üniversitenin dil yeterliliği ve kontenjan sınırına göre yerleştirilmiştir. Başvurulan projelerin hibe miktarları yetersiz olacağından ve projeler arası hibe oranlarının farklılık taşımasından ötürü olası hibe farklılığı oluşmaması için tüm öğrencilerin tek dönem hareketlilikten yararlanması kararı alınmıştır. Başvurulan üniversite kontenjan sınırlamasından kaynaklı olarak Oviedo Üniversitesi'nde öğrenim görecek Eğitim Fakültesi öğrencilerinden puan sıralamasına göre ilk 5 aday içerisinde yer alan öğrenciler tercihlerine göre güz döneminde, ikinci 5 aday içerisinde yer alan öğrenciler ise bahar döneminden yararlanabileceklerdir. Kontenjan sınırından dolayı son sırada olan iki öğrenci ise kontenjan açılması durumunda hareketlilikten yararlanabileceklerdir.

2018-2019 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları